Submenu

Brabantse Circulaire Innovatie Top 20

13-01-2021 91 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-02-2021 om 17:00

Einde

02-02-2021 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De twintig genomineerden voor de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 zijn bekend. De jury, onder aanvoering van oud-minister prof. dr. Jacqueline Cramer, had een pittige klus om uit de bijna 40 inzendingen de uiteindelijke Top 20 samen te stellen. Wie er met de juryprijs en de publieksprijs vandoor gaat, wordt op dinsdag 2 februari tijdens een live-uitzending bekendgemaakt.

Bekendmaking 
De bekendmaking vindt plaats op 2 februari om 17:00 uur tijdens een live-uitzending met presentatrice Elske Verbraak, tijdens de Week van de Circulaire Economie. De volledige Top 20 komt aan bod, maar alleen de vijf beste inzendingen pitchen hun innovaties, waarna de jury en het publiek de gelegenheid krijgt vragen te stellen. Op basis daarvan zal een winnaar gekozen worden. Bovendien mag ook het publiek mee beslissen, er is namelijk een publieksprijs: alle kijkers kunnen stemmen op hun favoriet uit de gehele Top 20. De juryprijs is een bedrag van € 5000. De winnaar van de publieksprijs krijgt twee dagen begeleiding vanuit de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). De uitzending is gratis online bij te wonen. Je hoeft je alleen maar aan te melden op www.brabantonderneemtcirculair.nl. Hier zijn ook alle ingestuurde innovaties terug te vinden. Laat je dus gerust inspireren!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen