Submenu

EZK Energy Evenement: Partners in energie-uitdagingen 2021

19-01-2021 38 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-01-2021 om 09:00

Einde

28-01-2021 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Werkt u - nu of binnenkort - als ondernemer of ambtenaar aan hernieuwbare warmte, duurzame energie-opwek of het besparen van energie? Dan is dit evenement misschien wat voor u.

Van 25 tot en met 28 januari 2021 vindt voor de 5e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats. Dit jaar helemaal digitaal; via een online platform. Doordat het een 4-daags evenement is, zijn de Webinars mooi verspreid. Zo blijft er voor u meer tijd over om tijdens het evenement online te netwerken met andere deelnemers.

Aanmelden
Enthousiast? Meldt u zich dan snel aan voor het EZK-evenement via het online aanmeldformulier. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een email met een persoonlijke code. Hiermee krijgt u toegang tot het platform en kunt u direct netwerken met andere deelnemers. 

Programma
Van maandag 25 tot en met woensdag 27 januari kunt u elke dag kiezen uit 3 Webinars. Elk Webinar gaat over 1 van de drie thema’s: proces-, gebouw- of gebiedsgerichte kansen en mogelijkheden. De eerste twee thema’s gaan over het verduurzamen van het proces en het gebouw door middel van energiebesparing, duurzame energie opwek en gebruik van hernieuwbare warmte. Daar hoort duurzame inkoop ook bij. Bij het thema ‘gebiedsgericht’ hoort u meer over bedrijfsterreinen, warmtenetten, wijkaanpak, aardgasvrij, etc. Het volledige programma volgt nog.

Uitreiking EZK Energy Award 2020
Donderdag 28 januari wordt het evenement afgesloten door Minister Eric Wiebes, Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland), Ed Nijpels (Voorzitter Voortgangsoverleg Klimaatakkoorden), Marjan Minnesma (directeur Urgenda). Ook vindt tijdens deze plenaire afsluiting de uitreiking van de EZK Energy Award 2020 plaats. Deze happening vindt plaats op ene speciale locatie in Nederland en wordt live uitgezonden. Esther Pijs van het Ministerie van EZK zal de prijs uitreiken.

Meer weten?
Op het platform waar het online evenement plaatsvindt, vindt u onder andere meer informatie over het programma en de sprekers. De informatie wordt constant geüpdatet en aangevuld.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen