Submenu

Marktontmoeting: duurzaamheidscoaches en projectfacilitators maatschappelijk vastgoed

28-01-2021 93 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-02-2021 om 13:00

Einde

04-02-2021 om 14:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 4 februari 2021 (13.00-14.30 uur) organiseren Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden in samenwerking met de provincies de marktontmoeting over duurzaamheidscoaches en -facilitators voor de verduurzaming van klein maatschappelijk vastgoed.

Doel van de sessie is om kennis uit te wisselen tussen (intermediairs voor) duurzaamheidscoaches en -facilitators in het kader van het ontzorgingsprogramma. In dit programma kunnen kleine maatschappelijke vastgoedeigenaren vanaf 2021 gebruik maken van advies en ondersteuning op maat door provincies. Iedere provincie geeft een eigen invulling aan het ontzorgingsprogramma en maakt zelf de keuze welke kleine vastgoedeigenaren in aanmerking komen. Het programma loopt tot 1 januari 2024.

Gevraagd: duurzame coaches en projectfacilitators 
Daarom zoeken provincies duurzaamheidscoaches en projectfacilitators, die kleine maatschappelijke vastgoedeigenaren de juiste procesbegeleiding en kennis kunnen bieden. Een coach kan organisaties met maatschappelijk vastgoed aanzetten tot verduurzaming. Wanneer een organisatie aangeeft binnen het programma ontzorgd te willen worden, kan een projectfacilitator inhoudelijk adviseren over de mogelijke duurzaamheidsacties en financieringsmogelijkheden. Het doel van deze marktontmoeting is om de vraag van provincies en het aanbod van (intermediairs voor) duurzaamheidscoaches en -facilitators dichter bij elkaar te brengen. Aan u de vraag: Hoe kunnen provincies deze rollen optimaal invullen en wat kan de markt hierin betekenen?

Voor wie?
Deze marktontmoeting is voor intermediairs en marktpartijen, die input willen leveren over (het traject rond) de mogelijke invulling van de rol van duurzaamheidscoach en/of projectfacilitator door provincies.

Programma
Tijdens deze online marktontmoeting krijgt u uitleg over het ontzorgingsprogramma en de twee specifieke rollen die ingevuld moeten worden. Daarna kunt u in deelsessies met verschillende (opdrachtgevende) provincies in gesprek om vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid om uw vragen aan provincies te stellen.

  • Introductie
  • Uitleg ontzorgingsprogramma
  • Toelichting duurzaamheidscoach
  • Toelichting projectfacilitator
  • Interactieve deelsessies met provincies en marktpartijen

Inschrijven en meer informatie
U kunt zich hier inschrijven. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. In de aanloop naar de marktontmoeting volgt een deelnemerslink en een gedetailleerd programma. Wij maken tijdens de sessie gebruik van het softwareprogramma Webex. U hoeft hiervoor niks te installeren. Kijk voor meer informatie over het ontzorgingsprogramma op de website van RVO of meld u aan voor (de groep maatschappelijk vastgoed op) Energieslag. Vragen? Mail naar bijeenkomsten@pianoo.nl.

Bron: PIANOo

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen