Submenu

Grote Klimaat Oplossingen Congres 2021 - Klimaat en Transformatie

24-02-2021 45 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-03-2021 om 09:00

Einde

04-03-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 maart vindt de tweede editie plaats van het Grote Klimaatoplossingen Congres. Dit jaar als online congres. De naam geeft exact het doel weer: het congres levert actiepunten op voor tastbare oplossingen voor de klimaatproblematiek.

De coronacrisis heeft ons laten zien dat de wereld geen stabiel systeem is. Sommigen noemen de crisis de generale repetitie voor de klimaatcrisis. Die instabiliteit kan negatief uitwerken en tot ineenstorting van systemen leiden, maar ook positief worden omgebogen en leiden tot fundamentele veranderingen van onze wereld in duurzame richting. Om die reden staat de 2021-editie van het Grote Klimaat Oplossingen Congres van de VVM op van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 maart in het teken van ‘Klimaat en Transformatie’.

Plenaire presentaties en debat in parallelsessies vinden online plaats. Centraal staat welke opties er op korte termijn zijn om transformaties in duurzame richting in gang te zetten, in Nederland en daarbuiten. Het concept van de donut-economie vormt de kapstok voor de discussie.

Op zowel 2 als 3 maart komen in de ochtend plenair drie sprekers aan het woord om vervolgens uit elkaar te gaan in deelsessies. Donderdag zijn er nog twee deelsessies.

Klik hier voor meer informatie over het programma, de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen