Submenu

Webinar 'Governance van aquathermieprojecten'

24-02-2021 72 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-03-2021 om 10:00

Einde

25-03-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 25 maart neemt het Netwerk Aquathermie je graag mee in de resultaten van het onderzoek over de rollen die decentrale overheden kunnen vervullen om bij te dragen aan een bredere toepassing van aquathermie.

Netwerkpartij Stowa heeft het initiatief genomen voor een onderzoek naar governance-aspecten van aquathermie. Decentrale overheden willen graag, en moeten in sommige gevallen ook, bijdragen aan de energietransitie. De inzet van aquathermie kan hierbij van betekenis zijn. De vraag is welke rollen overheden het best op zich kunnen nemen om bij te dragen aan de bredere toepassing van aquathermie. Volstaat een reactieve rol, bijvoorbeeld als vergunningverlener? Of past een andere rol beter bij de ambities? En wat zijn de consequenties voor de organisatie als je een actievere rol op je neemt? Welke sturingsmodellen horen daarbij?

Jitske van Popering van de Erasmus Universiteit Rotterdam, die het onderzoek voor Stowa heeft uitgevoerd, neemt je graag mee in de opzet van het onderzoek en de resultaten. Dus werk jij voor een decentrale overheid die de potentie ziet van aquathermie, maar weet je nog niet precies welke rol je
het beste kunt nemen? Of ben jij ketenpartner en geïnteresseerd in dit onderwerp? Meld je alvast aan via het inschrijfformulier.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen