Submenu

Webinar 'Circulariteit voor bedrijven'

03-03-2021 166 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-04-2021 om 10:00

Einde

20-04-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Nederlandse overheid heeft de keiharde ambitie om in 2050 volledig circulair te zijn. Met een tussenstap van 50% in 2030.

Dit betekent dat de overheid ook meer zal gaan eisen van bedrijven. Zo zal in 2023 circulariteit verplicht worden meegenomen in aanbestedingen voor de bouw. Daarnaast levert circulair denken een hele hoop milieu- en financiële winst op.

In dit webinar behandelen adviseurs Cleo en Ivo het volgende:  

  •  Waarom circulariteit
  • Wat is circulariteit
  • Hoe kun je het toepassen
  • Welke overwegingen spelen een rol

Schrijf je hier gratis in.

Over de Duurzame Adviseurs
De afgelopen 8 jaar mochten wij allerlei soorten bedrijven bijstaan in hun duurzaamheidsbeleid. We startten met kleine MKB-bedrijven die we nog steeds met veel liefde begeleiden. Inmiddels zijn daar grote bedrijven en overheidsinstanties aan toegevoegd. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we, als het gaat om duurzaam ondernemen, inmiddels tot de grotere adviesbureaus van Nederland behoren.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen