Submenu

Online matchmaking en webinar Crossroads2 SE en ConnectSME

16-03-2021 55 keer bekeken 0 reacties

Begin

18-03-2021 om 13:00

Einde

18-03-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je de projecten CrossRoads2 Sustainable Energy en ConnectSME ontdekken? Wil je je netwerk vergroten, kennis en expertise uitwisselen en grensoverschrijdend samenwerken met bedrijven en proeftuinen (waaronder twee in Brabant)? Kijk dan snel op de website voor het nieuwe matchmakingevent!

CrossRoads2 Sustainable Energy heeft als doel het stimuleren van innovatieprojecten tussen MKB-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland. De projecten dienen een impact te hebben op duurzame energieproductie, -efficiëntie of -besparing in de grensregio. De derde, en laatste, subsidieronde loopt van 1 t/m 30 april 2021.

ConnectSME richt zich op het ontwikkelen en testen van technologie in een reële omgeving op 6 proeftuinen in de grensregio Nederland/Vlaanderen. Beide projecten komen samen in het matchmakingevent en webinar op donderdagmiddag 18 maart 2021. 

Klik hier voor meer informatie over het programma en registratie.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen