Submenu

Trialoog #4: Onze Energie, Ons Landschap

24-03-2021 111 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-04-2021 om 17:00

Einde

16-04-2021 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Groene Woud/ECCO, Staatsbosbeheer en een coalitie van partners nemen met Onze Energie Ons Landschap het voortouw om de gemeenschap meer dan ooit partner te maken in de energietransitie. We gaan na welke kansen er liggen voor energieproductie in het landschap in een gelijkwaardige samenwerking tussen burgers, bedrijven en overheden. Energieproductie bovendien, waarvan de fysieke en sociale omgeving direct profiteert. Dat doen we aan de hand van een boeiend online programma dat wordt afgesloten met een gesprek vanaf de platte kar: "Kan de energietransitie landschap en gemeenschap versterken?"

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen