Submenu

De week van het Duurzaam Ergfoed

08-04-2021 91 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-04-2021 om 00:00

Einde

23-04-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het programma voor deze week vol digitale, duurzame erfgoed-inspiratie is bekend en je kunt je nu registreren voor de onderwerpen van jouw keuze. Wissel in deze week kennis uit, leg verbindingen en laat je inspireren.

Dagelijkse Dosis Duurzame Inspiratie

Met jouw registratie ben je automatisch aangemeld voor De Week van het Duurzaam Erfgoed en ontvang je een Dagelijkse Dosis Duurzame Inspiratie. Hiermee 'bezoek' je digitaal een aantal bijzondere, duurzame erfgoedlocaties, verrassen we je dagelijks met een gevarieerd programma en delen we een inspirerende boekentip, documentaire of gedicht.

Programma 

Laat je bijvoorbeeld maandag inspireren tijdens een lunchlezing over circulaire en biobased monumenten met architect Daan Bruggink. Of luister naar de talrijke duurzame koplopers die woensdag 'op de zeepkist' springen met hun verhaal (provincie Noord-Brabant doet hier aan mee met de onderwerpen ‘ESCo Brabants Erfgoed’ en ‘Handleiding verduurzaming kloosters’). En sluit samen met ons donderdag af met een wervelende Talkshow, live vanuit SugarCity, met onder andere Jan Willem van de Groep en onze 'huisdichter' Atta de Tolk. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het programma en de sprekers hier.

Meld je hier aan voor al jouw geplande activiteiten. Let op: sommige activiteiten zoals werksessies hebben een beperkt aantal plekken. Wees er dus snel bij!

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen