Submenu

WarmingUP webinar 'Geothermie en warmteopslag een winnende combinatie'

12-04-2021 54 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-04-2021 om 15:00

Einde

13-04-2021 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In dit webinar praten Hilde Coppes (Shell) en Martin Bloemendal (KWR & TU Delft) u bij over hoe warmteopslag de inzet van de beschikbare warmte uit een geothermie bron kan vergroten.

Geothermie en warmteopslag zijn vaak een winnende combinatie omdat tijdelijke opslag van warmte die beschikbaar is in de zomer voor gebruik in de winter vaak leidt tot meer duurzame warmte geleverd aan meer gebouwen, zodat het geothermieproject een beter financieel rendement heeft en de afnemers lagere warmteprijs. Benieuwd hoe dat kan? Kom dan naar het webinar! Na een korte introductie over wat geothermie is en hoe we in Nederland met open bodemenergie warmte kunnen opslaan, leggen Hilde en Martin aan de hand van een aantal cases uit onder welke omstandigheden de exploitatie van een geothermie bron verbetert door het te koppelen aan een warmteopslag.

Meer info en inschrijven

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen