Submenu

Webinar 'Bewoners bewegen voor energiebesparing'

13-04-2021 145 keer bekeken 0 reacties

Begin

11-05-2021 om 16:00

Einde

11-05-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

U draagt waarschijnlijk graag bij aan de landelijke CO2-reductie. Maar, het in beweging krijgen van bewoners voor energiebesparing is gewoonlijk al lastig. Laat staan in deze ontwrichtende periode, waarin geld, tijd en aandacht voor het onderwerp niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Wat kunt u doen? Stichting Buurkracht deelt de gouden tips om bewoners te bewegen voor energiebesparing graag met u, tijdens het webinar op dinsdag 11 mei aanstaande om 16.00 uur.  Dit is – op veler verzoek – een geactualiseerde herhaling van ons webinar van afgelopen najaar over dit onderwerp.

Programma

  • 15.45 digitale inloop: ontvangst
  • 16.00 webinar: hoe krijg ik bewoners in beweging voor energiebesparing? De visie, de voorbeelden uit de praktijk en de gouden tips.
  • 17.00 digitale uitloop: stel al uw vragen en na-chatten.

Klik hier om je aan te melden voor het webinar.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen