Submenu

Webinar: Dít willen ondernemers weten over CO2-neutraal ondernemen

22-04-2021 119 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-05-2021 om 15:30

Einde

19-05-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Klimaatplein vroeg de ruim zeventig mkb-bedrijven die deelnemen aan de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie welke deelonderwerpen van CO2-neutraal ondernemen zij extra belicht willen zien. Deze zeventig bedrijven zijn al bezig om de eigen uitstoot van broeikasgassen te reduceren met 40% in 5 jaar tijd. Zij krijgen via de Alliantie Klimaatactie kennis en inspiratie aangereikt om een extra stap te kunnen zetten.

Drie onderwerpen

Naar deze drie onderwerpen bleek bij de ondernemers vraag te zijn:

  1. CO2-ketenimpact: waar in de productieketen is, in samenwerking met toeleveranciers en afnemers, CO2-uitstoot te verminderen?
  2. Het split incentive dilemma: ondernemers willen hun gebouw wel verduurzamen, maar huren het, hoe is samen met de verhuurder te komen tot duurzame stappen?
  3. De mogelijkheden van elektrisch vervoer: wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen?

Tijdens een webinar, welke openbaar toegankelijk is, zullen deze onderwerpen door experts belicht worden.

Kennisdeling

Alle Nederlandse bedrijven en instellingen zijn uitgenodigd om het webinar op woensdagmiddag 19 mei bij te wonen. Het webinar is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant. Benieuwd naar het programma en naar welke sprekers zijn uitgenodigd? Kijk dan hier en meld u aan

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen