Submenu

Webinar: demo van het Duurzaam Woonplan, adviestool wijkverduurzamingsaanpakken

30-04-2021 122 keer bekeken 0 reacties

Begin

18-05-2021 om 09:00

Einde

18-05-2021 om 10:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Op 18 mei om 09.00u t/m 10.00u organiseert Groene Groei een webinar waarin we een demo presenteren van het Duurzaam Woonplan, de nieuwe verduurzamings- adviestool die uw gemeente of organisatie goed kan helpen bij wijkverduurzamingsaanpakken.

Wat houdt het in?

Het Duurzaam Woonplan is een online verduurzamingsadvies op maat waarmee inwoners, door het invullen van vragen, een compleet beeld krijgen van de verduurzamingskansen in hun woning. Het is een digitaal advies waar persoonlijke begeleiding met één muisklik aangevraagd kan worden. Procescoaches blijven de inwoners actief begeleiden waardoor betrokkenheid hoog blijft. Na dit advies hebben inwoners een overzicht van alle bespaarmogelijkheden, zijn ze startklaar om offertes aan te vragen voor het uitvoeren van maatregelen én hebben ze volledig financieel inzicht.

Het proces van het Duurzaam Woonplan gaat als volgt voor een inwoner:

Waarom geschikt voor wijkverduurzamingsaanpakken?

Het Duurzaam Woonplan is zeer geschikt voor wijkverduurzamingsaanpakken. Door een paar woningen te digitaliseren vooraf, kunnen we meteen advies kunnen geven aan vergelijkbare woningen in de wijk. Daardoor is het advies snel op te schalen en kunnen we een stroomversnelling realiseren in de buurt. Met het Duurzaam Woonplan vergaart uw gemeente of organisatie daarnaast ontzettend veel data aangaande de verduurzamingswensen en de verduurzamingskansen in de buurt. Met deze data kunnen inkooptrajecten opgezet worden die aansluiten bij deze wensen en kansen van inwoners maar kan het ook helpen bij het opstellen van plannen voor de transitievisie warmte.

Deelnemen?

Wilt u graag deelnemen aan het webinar waarin we een demo geven over het Duurzaam Woonplan? U bent van harte welkom! Stuur een mailtje naar ralf@groenegroei.nl en wij nodigen u uit voor een Teams-afspraak. In de demo geven we uw gemeente of organisatie graag uitleg over de werking van de tool en wat de mogelijkheden zijn om het aan te sluiten op wijkverduurzamingsaanpakken.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen