Submenu

Webinar: Flexibele inzet warmtepompen voor een duurzaam energiesysteem

19-05-2021 90 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-06-2021 om 15:00

Einde

01-06-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De warmtepomp kan bijdragen aan het afstemmen van elektriciteitsvraag en -aanbod. Tevens kan een flexibele inzet van een warmtepomp leiden tot betere benutting van de schaarse capaciteit van het elektriciteitsnet.

Flexibele inzet van warmtepompen heeft dus waarde, ook voor consumenten. Hoe flexibiliteit van warmtepompen tot een schaalbare waardepropositie kan leiden staat centraal in dit webinar. Vanuit de Smart Energy Community presenteren Stichting FAN en TKI Urban Energy de resultaten van een studie, uitgevoerd door Accenture, waarin de business case hiervoor is uitgewerkt, inclusief een roadmap met benodigde stappen voor opschaling richting 2030.

Programma

Informatie

Datum en tijd: 1 juni 2021, 15:00 - 16:30 uur.
Meld je hier voor het webinar aan.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen