Submenu

Kickoff Community of Practice ‘PAW ronde 3’

20-05-2021 91 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-06-2021 om 09:30

Einde

15-06-2021 om 10:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Meedoen met de derde ronde proeftuin aardgasvrije wijken? Verken in deze sessie of jouw aanpak aansluit bij de criteria van de PAW-regeling. Naast deze criteria worden ook alternatieven voor de PAW-subsidie toegelicht.

In deze eerste sessie staat de volgende vraag centraal: ‘Ga ik als gemeente een aanvraag indienen voor de PAW-ronde dit najaar? We bespreken de voorwaarden, de criteria, hoe vergevorderd plannen moeten zijn, wat de rol is van de gemeenteraad en andere stakeholders, welke kansen en knelpunten er in z’n algemeen gelden en welke lessen al geleerd zijn in huidige PAW-wijken. 

De sessie is bedoeld voor álle Brabantse gemeenten die willen verkennen of ze een PAW-aanvraag gaan indienen. Als na deze kick-off die vraag positief beantwoord wordt, dan zijn diegene van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Community of Practice van het Expertiseteam Warmte. Deze start na de zomervakantie. In en met de CoP organiseren we sessies waar de belangrijkste thema’s van de aanvraag centraal staan. Te weten: Regie & organisatie, Business case & financiële onderbouwing, Technische oplossing(en), Participatie & communicatie, en Verbinden met aanpalende opgaven.

Meld je aan via: 

 https://formulieren.brabant.nl/provnbr/Aanmelden_Sessie_Expertiseteam_Warmte_2

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen