Submenu

Voorjaarsconferentie Topsector Energie

20-05-2021 85 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-06-2021 om 15:00

Einde

16-06-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

We willen groen hersteld uit de crisis komen. En we willen de energietransitie en de overstap naar duurzame bronnen versnellen. Daarom is het zo belangrijk om de financiering goed op orde te hebben. Want er zijn grote investeringen nodig om al die innovaties te ontwikkelen, te testen en naar de markt te brengen. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden? Waar loop je tegen aan en wat kun je doen om over de gaten in jouw begroting heen te springen?

De Topsector Energie staat in deze online conferentie stil bij dit onderwerp financiering. Je krijgt meer inzicht in diverse financieringsmogelijkheden, zowel via private als via publieke kanalen.

Programma

 • Private en publieke financiering; hoe zit het in elkaar, wat zijn de mogelijkheden?
  In gesprek met Bert Stuij (manager nationale programma’s bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland) en Bernd Mintjes (founder van de Maxwell Group en investeerder in bedrijven als Business Angel).
 • Start-ups en hun financieringsuitdagingen
  Martin Weissmann van het Financieringsloket Topsector Energie MKB-ondernemers bij het vinden van financiering. Wat zijn de 'lessons learned' en waar lopen zij nog tegenaan? Dieter Castelein van Power Solutions geeft tips uit de praktijk en vertelt hoe zij in Coronatijd hun businessplan en -concept omgooiden en enorm zijn gegroeid.
 • Scale-ups en hun financieringsuitdagingen
  Bart Blokhuis, directeur van het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland legt uit hoe zij miljoenen investeren in duurzame en innovatieve bedrijven. Wat zijn hun criteria, en waar kijken ze naar? Sympower kreeg uit dit fonds financiering. Simon Bushell  vertelt hoe ze dat aan hebben gepakt.
 • Consortia van bedrijven en hun financieringsuitdagingen
  Invest-NL ‘maakt financierbaar wat onfinancierbaar lijkt’. Als impact innovators met een duurzame focus richten ze zich op grote projecten in de energietransitie. Abo Rassa van Invest-NL vertelt hierover. Marco van Soerland, Energie Transitie Partners en Trias Westland, werkt in een consortium van bedrijven aan zo’n groot project.

Aanmelden

Meld je vandaag nog via Topsector Energie aan en doe 16 juni online mee!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen