Submenu

Online talkshow ‘Samen Energie Maken’ - praat mee!

27-05-2021 63 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-06-2021 om 15:00

Einde

02-06-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Hoe kunnen burgers, woningcorporaties, overheden en betrokken bedrijven samenwerken om het energieverbruik in de gebouwde omgeving CO2-neutraal te maken? En wat kunnen we leren van ‘best practices’? Deze vragen staan centraal in de gratis online talkshow 'Samen Energie Maken'.

Hoe kunnen burgers, woningcorporaties, overheden en betrokken bedrijven samenwerken om het energieverbruik in de gebouwde omgeving CO2-neutraal te maken? En wat kunnen we leren van ‘best practices’? Deze vragen staan centraal in de gratis online talkshow, georganiseerd door Avans Hogeschool en Tilburg University in samenwerking met de LocHal. Luister of praat mee bij ‘Samen Energie maken’ op 2 juni van 15.00 – 17.00 uur.

We staan met elkaar voor een enorme uitdaging. In 2050 moeten zo’n 8 miljoen gebouwen van het aardgas af zijn. Eind 2030 willen we al 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd hebben. Met deze afspraken uit het Klimaatakkoord krijgt de energietransitie in de gebouwde omgeving direct grote fysieke, sociaal-culturele en economische gevolgen voor ons allemaal. Samen met een expertpanel en ervaringsdeskundigen verkennen we in de talkshow innovatieve samenwerkingsvormen, systeeminnovaties en economische modellen en bespreken we bestaande initiatieven waarin burgers, overheden en bedrijven op succesvolle wijze de energietransitie in de gebouwde omgeving realiseren.

Expertpanel en ervaringsdeskundigen

Panelleden Godelieve Spaas (Avans Hogeschool), Saskia Lavrijssen (Tilburg University) en Perica Savanović (Avans Hogeschool) delen vanuit de LocHal in Tilburg hun inzichten. Zij gaan onder leiding van Martijn Groenleer (Tilburg University) met elkaar, het online publiek en ervaringsdeskundigen in gesprek. Deze ervaringsdeskundigen vertellen over de ‘best practices’ Urban Living Lab Breda, EnergieRijk Den Haag en Spinderwind. Jacomine Ravensbergen, vicevoorzitter Avans Hogeschool, trapt de bijeenkomst af.

Meer informatie en aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen