Submenu

Webinar Energie voor Iedereen

09-06-2021 105 keer bekeken 0 reacties

Begin

24-06-2021 om 10:00

Einde

24-06-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 24 juni van 10.00 tot 12.00 uur organiseert de provincie, samen met gemeenten Bernheze, Breda, en Tilburg een webinar over het verduurzamen van woningen van huishoudens met een smalle beurs. Loopt u hier in de praktijk tegenaan, woon het webinar bij!

Voor wie
Voor professionals in de energietransitie (sociaal domein en energie-/duurzaamheidsdomein) welke aan de slag zijn of willen met het verduurzamen van woningen. Specifiek voor het verduurzamen van woningen van particuliere eigenaren en huurders in sociale woningbouw, beide met een smalle beurs.

Afwisselend programma
In een afwisselend programma krijgt u meer inzicht over hoe huishoudens met een smalle beurs te betrekken in de energietransitie. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en deelsessies waar je 2 van kunt bijwonen.

Deelsessies:

  1. Gespikkeld bezit: hoe kan je met en voor eigenaren van ‘gespikkeld bezit’ aan de slag?
  2. Hoe raak je in gesprek met bewoners? En welke concrete inzichten haal je als gemeente daar uit, om de energietransitie vooruit te helpen.
  3. Hoe kan data je helpen om in de TVW en de WUP met een smalle beurs aan de slag te gaan?   

Aanmelden
Via het aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor het Webinar. Heeft u nog een onderwerp of vraagstuk die u graag behandeld wilt hebben, zet het dan in het aanmeldformulier.

Magazine EVI
Eind maart hebben gemeenten Bernheze, Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, samen met de provincie en Enpuls, het magazine Energie voor Iedereen gepubliceerd. Hier kunt u alvast meer lezen over de geleerde lessen van 4 pilot-gemeenten.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen