Submenu

Energietransitie en drukte in de ondergrond

14-06-2021 56 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-06-2021 om 10:00

Einde

17-06-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Even met je bodem en ondergrond collega’s sparren over hoe het gaat, op afstand netwerken met elkaar en dan ook nog een interessant onderwerp voorgeschoteld krijgen? BodemBreed Forum organiseert het 2e digitale koffiemoment op donderdag 17 juni tussen 10.00 - 11.00 uur!

TTE Consultants gaat je van alles vertellen over de energietransitie en drukte in de ondergrond. 

Over de toekomst van ons vakgebied wordt vooral in gemeenplaatsen gepraat. 'We zijn klaar met de bodem' en 'het wordt druk in de ondergrond' (beide lang niet altijd waar). Of 'Het gaat nu echt om energie, klimaat, circulair'. Meestal wel waar, maar vanuit het oogpunt van de bodem weinig concreet. Tijd om daar verandering in te brengen. TTE gaat ons inspireren en start de discussie tijdens het koffiemoment: ‘waarom’, ‘wat’ en ‘hoe’ in drie korte presentaties.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen