Submenu

Kennissessie Zonthermie - Expertiseteam Warmte Noord-Brabant

26-07-2021 153 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-09-2021 om 09:30

Einde

23-09-2021 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe kun je een concept zonthermie project uitwerken tot een haalbare en werkende warmteoplossing? Dat is de centrale vraag tijdens de kennissessie Zonthermie van het Expertiseteam Warmte (ETW) op donderdag 23 september 2021.

We bespreken het proces om een zonthermie project op te starten, de voorwaarden om het project succesvol te laten lopen, de verschillen in opslag van warmte die de businesscase beïnvloeden en de nieuwste technologieën. Aan de hand van concrete voorbeelden uit lopende en gerealiseerde projecten geven we inzicht in de randvoorwaarden van een zonthermie project. Bovendien lichten enkele externe sprekers hun visie op zonthermie toe en delen ze concrete tips en tricks. Tijdens de sessie is er genoeg ruimte voor vragen en interactie met deelnemers.

Voor wie?

De sessie is bedoeld voor álle Brabantse gemeenten die geïnteresseerd zijn in zonthermie en denken dat deze technologie toepasbaar is in de eigen gemeente.

Sprekers

  • Gemeente Roosendaal
  • Innax
  • Darel
  • Greenvis
  • BOM 

Inschrijven

Meld je vandaag al aan en ontvang het gedetailleerde programma later. Inschrijven is kosteloos en kan via deze link.

Contact

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Daniel Peyron via DPeyron@brabant.nl. Of bezoek onze website www.energiewerkplaatsbrabant.nl.

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen