Submenu

WeMakeThe.City Green kick-off

23-08-2021 59 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-09-2021 om 16:00

Einde

02-09-2021 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 14 april 2022 opent Floriade Expo 2022 in Almere. Een half jaar lang ontdek je op de Expo groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Met het thema ‘Growing Green Cities’ maak je kennis met ontwikkelingen op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. In deze twee uur durende talkshow, met diverse live-verbindingen naar Almere, wordt met lokale betrokkenen en partijen uit de Metropoolregio Amsterdam duiding gegeven aan de intenties voor en verwachtingen. Hoe maken we samen de groene stad van de toekomst?

In dit programma praten we onder andere met burgemeester Franc Weerwind en wethouder Floriade, Duurzaamheid & Democratische vernieuwing Jan Hoek uit Almere en met wethouder Ruimtelijke ontwikkeling en Duurzaamheid Marieke van Doorninck uit Amsterdam. In de studio gaan we in gesprek over de stem van de natuur en het belang van een groene Metropoolregio. Columnist Pascal Vanenburg en spoken word artist Sandy Bosmans geven de avond verdieping met hun voordrachten.

WeMakeTheCity.Green is een platform dat zich in de aanloop naar Floriade Expo 2022 richt op het verbinden van de groene ambities van de steden binnen de Metropoolregio Amsterdam.

Let op: dit programma kun je weer fysiek bezoeken in de zaal van Pakhuis de Zwijger. Gebruik de reserveerknop om je plekje veilig te stellen!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen