Submenu

Energierenovaties op bedrijventerreinen: knelpunten & kansen

08-09-2021 47 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-09-2021 om 14:30

Einde

20-09-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voor bedrijventerreinen zijn de meeste effectieve verduurzamingsmaatregelen wel bekend. Maar wie pakt ze op? Hoog tijd om op te schalen en te versnellen. De derde webinar in de reeks van Topsector Energie over verduurzamen van bedrijventerreinen gaat hierop in.

Op maandag 20 september aanstaande organiseert TKI Urban Energy het derde webinar uit onze reeks 'Verduurzaming en renovatie van Bedrijventerreinen'. Tijdens de vorige editie spraken we over de opwekking van hernieuwbare elektriciteit op bedrijventerreinen. Maandag 20 september praten we over de opschaling en versnelling die nodig is.

Voor het verduurzamen van bedrijventerreinen zijn de kleine en middelgrote ondernemers die er gevestigd zijn essentieel. Het zijn hún bedrijfsprocessen, hún gebouwen die worden verduurzaamd. Hoe vinden facilitair medewerkers, gebouweigenaren en parkmanagers passende innovatieve producten en diensten? Welke opties zijn er voor een gezamenlijk aanpak op het terrein? Welke cross-overs zijn er met thema’s als klimaatadaptatie, biodiversiteit en circulariteit? Welke dialoog moet gevoerd worden met bedrijfsverenigingen, omgevingsdiensten, gemeenten en provincies?

Kortom, er is werk aan de winkel. Tijdens het derde webinar in de reeks over verduurzamen van bedrijventerreinen zoeken we samen naar antwoorden op deze vragen en werken we toe naar een integraal onderzoeksprogramma om de laatste hobbels weg te nemen en de kansen voor verduurzaming te verzilveren.

Meer info en inschrijven

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen