Submenu

Klimaatfestival van Klimaatnetwerk040

16-09-2021 29 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-10-2021 om 00:00

Einde

10-10-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 8 en 9 oktober vindt het eerste Klimaatfestival van Klimaatnetwerk040 plaats in en om The New Block in Eindhoven! Twee dagen lang bieden ze jullie een uniek en creatief programma over klimaatverandering en klimaatproblematiek en vooral hoe we samen kunnen werken aan een circulaire en groene toeko

Laat je inspireren door films over klimaatactivisme en klimaatmigratie, leer van de inspirerende tentoonstelling over klimaatvriendelijke oplossingen voor bouwen en wonen. Ga het gesprek aan met de Nationale Energiecommissaris, ontmoet wethouder Rik Thijs en volg een workshop circulair ondernemen. Proef het voedsel van de toekomst terwijl je geniet van muziek en een drankje en laat je kinderen eigen kledingstukken bedrukken. Na een bezoek aan de New Block Expo sluit je af bij de book swapping party, laat je je verrassen met een proeverijtje van oesterzwamvoetjes of pak je nog een workshop over circular design mee. Klinkt goed, niet?

Registreren is gratis, maar wel noodzakelijk. Doen dus!

Op 8 oktober zal de focus liggen op het professionele netwerk met lezingen, masterclasses en een groene netwerkborrel. Op 9 oktober is de publieksdag, gericht op jong en oud. Kom naar The New Block en geniet van het Klimaatfestival!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen