Submenu

Kennissessie ETW - Wijkuitvoeringsplannen

21-09-2021 102 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-10-2021 om 10:00

Einde

08-10-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kom naar de online kennissessie over Wijkuitvoeringsplannen van het Expertiseteam Warmte op 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur!

Zijn jullie klaar of een heel eind op streek met het opstellen van de Transitievisie Warmte? Dan begint de volgende fase. Oriënteer je je nu op het schrijven van een eerste Wijkuitvoeringsplan? Of ben je daar afgelopen jaar mee gestart? Dan heb je vast allerlei vragen.  

Wat moet er allemaal gebeuren om een WUP op te stellen? Wat gaat er op me afkomen? Wie heb ik daarbij nodig? Hoe start ik dit proces op? Hoe ziet het traject eruit als wij niet direct naar aardgasvrij gaan, maar kiezen voor een stapsgewijze aanpak? 

Kom naar de online kennissessie over Wijkuitvoeringsplannen van het Expertiseteam Warmte op 8 oktober van 10.00 tot 12.00 uur! 

In twee uur introduceren we je in de wereld van de Wijkuitvoeringsplannen. We informeren je hoe dit proces er in z’n geheel uit ziet en bieden handelingsperspectief om de eerste stappen te zetten. We inspireren je om te kiezen voor een integrale aanpak die verder kijkt dan energie, en bieden handvatten hoe je dat kunt aanvliegen. 

Het wordt een interactieve sessie waarin je leert van de theorie, leert van sprekers en zelf aan de slag gaat in een aantal werkvormen. We richten ons op gemeenten die nog niet, of afgelopen jaar, gestart zijn met een eerste wijkgerichte aanpak.  

Het programma is als volgt: 

  • Welkom & context scheppen 
  • Het belang van een integrale aanpak: koppelopgaven 
  • Wat staat er in een WUP? 
  • Hoe ziet het proces van een wijkaanpak eruit? 
  • Welke besluiten moet je nemen in dit proces? 
Inschrijven 
Meld je vandaag al aan en ontvang het gedetailleerde programma later. Inschrijven is kosteloos en kan via deze link
 

Contact
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Michiel van der Vight via MvdVight@brabant.nl of Marlien Sneller via MSneller@brabant.nl

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen