Submenu

Nationale Duurzame Huizenroute 2021

22-09-2021 74 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-10-2021 om 00:00

Einde

31-10-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Huiseigenaren in heel Nederland delen hun ervaring en stellen hun woning open voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober en 6 november 2021. Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet.

Jaarlijks stelt een groot deel van de huiseigenaren de woning open voor bezoekers. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven een rondleiding, delen ervaringen en bespreken jouw vragen. Vanaf 1 oktober kun je je inschrijven voor een bezoek.

Doe ook mee!

Woon je zelf in een duurzaam huis en wil je anderen ook op weg helpen? Meld je woning dan aan als voorbeeld op de website. Daarna houden we je ook op de hoogte van mogelijkheden om bezoekers te ontvangen of een videogesprek te organiseren. Wil je je huis openstellen tijdens de Duurzame Huizenroute 2021 op 30 oktober en 6 november? Vul dan de datum en openingstijden toe via jouw persoonlijke dashboard.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen