Submenu

Kennissessie Individuele oplossingen ETW

01-10-2021 114 keer bekeken 0 reacties

Begin

18-11-2021 om 09:00

Einde

18-11-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

“Hoe kan ik individuele oplossingen helpen realiseren voor woningen waarvoor geen collectieve oplossing mogelijk is”. Dit is de centrale vraag tijdens de kennissessie van het Expertiseteam Warmte op donderdag 18 november 2021.

In deze sessie zullen concrete wijk-aanpakken behandeld worden van PAW-projecten die individuele oplossingen in een hele wijk gaan uitrollen. We zullen leren van hun ervaringen en lessen.

Ook zullen we zien hoe gemeenten een gemeente-breed aanbod van individuele warmtevoorzieningen kunnen organiseren dankzij de inspiratie van partijen die dit in gemeenten organiseren.

We zullen ook stil staan bij de innovatieve technologieën die in een nabije toekomst beschikbaar zullen zijn qua individuele oplossingen.

De sessie is bedoeld voor álle Brabantse gemeenten die geïnteresseerd zijn om meer te weten over hoe ze individuele bewoners kunnen bereiken als ze niet in een mogelijk collectieve warmtevoorzieningsgebied zitten.

 

Sprekers

  • Jacob Miedema - Energiecoöperatie Garyp – PAW Gemeente Tytsjerksteradiel

  • Willy Janssen – PAW Gemeente Eemsdelta

  • Niels Rood - TKI Urban Energy

  • Paul Dielissen - BRES

  • Wigger Verschoor - Winst uit je woning

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

U kunt zich hier aanmelden: https://formulieren.brabant.nl/provnbr/Aanmelden_Sessie_ETW_Ind_Oplossingen

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Daniel Peyron via DPeyron@brabant.nl. Of bezoek onze website www.energiewerkplaatsbrabant.nl.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen