Submenu

Webinar PAW aan tafel: technische oplossingen

06-10-2021 89 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-10-2021 om 15:30

Einde

28-10-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens het PAW-congres (4 maart 2021) is er gestart met "PAW aan tafel". Deze interactieve sessie krijgt een vervolg in een aantal korte live webinars. Een van deze webinars zal 28 oktober plaatsvinden. Deze sessie vindt plaats vanuit het thema 'Technische oplossingen'. Het onderwerp van de sessie zal zijn: Het aansluiten van bestaande gebouwen op een warmtenet. 

Deze sessie wordt georganiseerd door het Programma Aardgasvrije Wijken. Wanneer het evenement dichterbij komt, vind u op deze site meer informatie over de sprekers en inhoud van deze sessie. Zet 28 oktober alvast in je agenda! 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen