Submenu

Online lancering EU-fondsenwijzer

06-10-2021 31 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-10-2021 om 11:00

Einde

14-10-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil je meer weten over Europese fondsen en subsidies? Zoek je passende financiering voor jouw project? In samenwerking met VNG, IPO/HNP en UvW ontwikkelt Kenniscentrum Europa decentraal de EU-fondsenwijzer, speciaal voor decentrale overheden.

De fondsenwijzer biedt een overzicht van Europese subsidies: van Interreg tot Horizon Europe, van EFRO tot LIFE. Online vanaf oktober.

Programma

Met Robert de Groot, Permanent Vertegenwoordiger van Nederland bij de EU, Arthur van Dijk, Voorzitter Huis van de Nederlandse Provincies, Rob Jonkman, lid VNG Commissie Europa en Internationaal en het Europees Comité van de Regio’s, Hein Pieper, Vicevoorzitter Unie van Waterschappen.

Tijdens de lancering wordt de EU-fondsenwijzer toegelicht en gaan de sprekers in op de praktijk. 

Aanmelden

Wil je de online lancering van de EU-fondsenwijzer op 14 oktober bijwonen? Meld je dan hier aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen