Submenu

Netwerkbijeenkomst Positive Energy Districts (PED-II)

15-10-2021 51 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-11-2021 om 15:00

Einde

02-11-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nederlandse steden staan voor grote uitdagingen in de energietransitie, maar zijn niet de enigen! Benieuwd naar wat Europese samenwerking u als gemeente kan opleveren? Laat u dinsdag 2 november informeren over de tweede Positive Energy Districts subisidieronde die op 20 oktober zal openen.

In heel Europa wordt hard gewerkt aan de energietransitie. Door de krachten te bundelen helpen we elkaar om de duurzaamheidsdoelen te halen. Een van de programma’s die dit faciliteert heet Positive Energy Districts (PED). PEDs zijn stedelijke gebieden en wijken die een schone warmte- en elektriciteitsvoorziening krijgen, binnen een integrale duurzame wijkontwikkeling.

Het PED-programma is opgericht om samenwerking en kennisdeling tussen Europese steden te stimuleren. Lokale overheden hebben samen met kennisinstellingen de lead. De deelnemende landen, waaronder Nederland vanuit het ministerie van BZK, stellen hiervoor subsidies beschikbaar. Op 20 oktober a.s. opent de call voor de tweede subsidieronde van het PED-programma (PED-II).

 

De volgende digitale bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 november van 15:00 – 16:30 uur
Meer informatie over het initiatief, de bijeenkomst, en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u hier: https://www.platform31.nl/bijeenkomsten/duurzame-wijken-in-europa-1

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen