Submenu

Grootschalige Aquathermie, webinar van Netwerk Aquathermie

28-10-2021 83 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-11-2021 om 09:30

Einde

16-11-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Netwerk Aquathermie organiseert in samenwerking met Techniplan en Deltares een webinar over grootschalige aquathermie. Aquathermie wordt tot op heden veelal kleinschalig toegepast. Er zijn ook voorbeelden van wijken van rond de 500 woningen, met een maximum van 1.500 woningen.

De energietransitie is nog maar net begonnen en er zijn veel aquathermie-initiatieven voor wijken van verschillende omvang. In grotere gemeenten en enkele provincies wordt nu nagedacht over grootschalige toepassing van aquathermie. Wat kom je dan tegen, waar moet je op letten? En waar hangt succes vanaf? Aan de hand van twee casussen schetsen Deltares en Techniplan hoe aquathermie grootschalig kan worden toegepast.

Kijk hier voor meer informatie en meld je aan voor 
het webinar 'Grootschalige aquathermieprojecten'

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen