Submenu

Bijeenkomst Kennisplatform Bodemenergie

02-11-2021 44 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-11-2021 om 13:30

Einde

10-11-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Kennisplatform Bodemenergie organiseert een kennisbijeenkomst om elkaar weer ‘in het echt’ te ontmoeten, te netwerken en kennis te delen! Er wacht een aansprekend programma op je met zeer actuele onderwerpen.

Eerst blikken we vooruit met een lezing over Bodemenergie van 2021 tot 2050. Voor welke uitdagingen staat onze branche, en wat moet er gebeuren voor een verantwoorde groei van bodemenergiesystemen, met de kennis van nu?

Na de lezing volgt er een interactief gedeelte: een update van de Kennisagenda en de status van de projecten. Op de Kennisagenda staan onderwerpen die op bijeenkomsten van het Kennisplatform zijn geïdentificeerd en geprioriteerd. Heeft u ook een vraagstuk of probleem voor de Kennisagenda? Dien deze dan in via dit formulier.

Bij het laatste onderdeel van de Kennisbijeenkomst, de interactieve workshop, kunt u kiezen uit twee onderwerpen: opschaling van gesloten bodemenergie of open bodemenergie in LT-netten. We merken dat er grote behoefte is aan collegiale interactie/discussie, daarom faciliteren we dat graag op deze 2 thema’s.

Aan het eind van het programma heeft u tijdens de borrel ruim de tijd om vakgenoten te ontmoeten en verder bij te praten. U komt toch ook?

Aanmelden

Voor deelnemers aan het Kennisplatform is de toegang tot deze bijeenkomst kosteloos. U kunt zich aanmelden via dit inschrijfformulier. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail.

Programma

13.30 uur           Inloop
14.00 uur           Welkomstwoord en lezing: Bodemenergie van 2021 – 2050
14.45 uur           Update Kennisagenda, status projecten
15.15 uur           Pauze
15.45 uur           Interactieve workshops in parallelle groepen:

Workshop 1: Opschalen van GBES in relatie tot de zorgen over veilig
boren en onderlinge interactie
Workshop 2: OBES in LT-netten (bijvoorbeeld in combinatie met aquathermie)

17.00 uur           Afsluiting + borrel

Datum, tijd en locatie:

Datum:               10 november 2021
Tijdstip:              13.30 – 17.00 uur
Locatie:              DWA, Harderwijkweg 7, 2803 PW  GOUDA

Bron: Bodemenergie Nederland

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen