Submenu

Masterclass Circulaire Economie

10-11-2021 56 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-12-2021 om 09:00

Einde

06-12-2021 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wil jij jouw organisatie nog voor de gemeenteraadsverkiezingen laten zien wat de urgentie van de circulaire economie is? Is 'afval scheiden' eigenlijk het enige dat je collega's kunnen opnoemen als oplossing? 

In deze verkorte masterclass van 4 uur zetten we de belangrijkste tips & tricks op een rijtje. Wil je dus weten hoe jij jouw eigen organisatie beter mobiliseert op het thema? Hoe je middelen en draagvlak creëert? Weten hoe je met andere organisaties beter samen werkt of het bedrijfsleven stimuleert?

Onze ervaringen met tientallen decentrale overheden hebben we samengebracht in een interactieve training. We zorgen dat je in een sneltreinvaart leert waar anderen soms jaren over doen. We besteden aandacht aan jouw specifieke situatie. Je kunt meteen aan de slag! Onze training hebben we in 2019 samen met het rijk en Rijkswaterstaat aan alle ambtenaren circulaire economie in Nederland mogen geven. Onze trainingen kwamen in de top 10 van de circular awards 2020 terecht.  
 
Al jouw prangende vragen gewoon een keer kunnen stellen? Dan is dit de ideale Masterclass voor jou. Met een hoofd vol informatie en hernieuwde energie loop je deze sessie uit.

Verkorte masterclass
4 uur €350
Utrecht
Dagen: 6,10, of 13 december
Tijd: 9.00 – 13.00 uur

 
We besteden veel aandacht aan jouw specifieke situatie. Er bestaat niet 1 standaardoplossing voor een circulaire economie. Wat succesvol gaat zijn, is erg afhankelijk van je eigen omgeving. We hebben een intake met je om te zorgen dat deze masterclass voldoende op jouw situatie en vragen aansluit. Je leert in deze masterclasses ook andere organisaties kennen die in een vergelijkbare situatie zitten.
 
Aanmelden kan tot uiterlijk 22 november via jorrit@circularities.com, ook voor vragen kan je bij Jorrit terecht.       

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen