Submenu

PAW - Bijeenkomst verbinden van opgaven: waarom, hoe en wat

08-12-2021 26 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-12-2021 om 10:00

Einde

14-12-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het verbinden van opgaven aan de aardgasvrij transitie is een belangrijke pijler van de wijkaanpak. In de praktijk is het koppelvraagstuk echter al een opgave op zich. Waarom is verbinden van opgaven belangrijk, hoe doe je dat en wat is daar voor nodig?

Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) organiseert 14 december een bijeenkomst bedoelt voor medewerkers van gemeenten (bijvoorbeeld projectleiders, gebiedsregisseurs, strategen en adviseurs) en andere lokale overheden die zich bezighouden met een gebiedsgerichte aanpak. Zowel voor proeftuinen als niet-proeftuinen. De bijeenkomst is niet voor adviesbureaus.

Tijdens de bijeenkomst worden kennisproducten die tot nu toe zijn ontwikkeld. Ook is dit de première van een animatie over het verbinden van opgaven. Onderzoeksinstituut Drift voert in opdracht van het Programma Aardgasvrije Wijken een onderzoek uit naar kansen om andere opgaven te verbinden aan de aardgasvrij transitie. Tijdens de bijeenkomst delen ze de resultaten tot nu toe.

Meer informatie en aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen