Submenu

Informatiebijeenkomst Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed

10-12-2021 171 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-01-2022 om 10:00

Einde

25-01-2022 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ben jij verantwoordelijk voor het behoud en beheer van maatschappelijk vastgoed in een kleine gemeente? En zijn er binnen jouw organisatie plannen om te verduurzamen? Dan kan het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed van de Provincie Noord-Brabant hierbij helpen. Benieuwd hoe? Ontdek het tijdens de digitale informatiebijeenkomst op 25 januari. Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over het Ontzorgingsloket en de duurzame kansen voor je vastgoed. 

Datum: 25 januari 2022 
Tijd: 10:00-11:30 uur 
Deelnemen via: MS Teams 
Schrijf je hier in voor de bijeenkomst op 25 januari 2022

Kennis & inspiratie 
In 2022 en 2023 organiseren we verschillende kennissessies en bijeenkomsten om kennis en best practices uit te wisselen tussen maatschappelijk vastgoedorganisaties. De bijeenkomst op 25 januari is de eerste van deze reeks en vooral bedoeld als kennismaking met het loket en elkaar. We starten met een plenair gedeelte waarin we de activiteiten van het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed toelichten. Daarna geven we inzicht in duurzame oplossingen aan de hand van drie casussen.

Over het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed Noord-Brabant 
Het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed is bedoeld om eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed te helpen bij het verduurzamen van hun pand. Onder maatschappelijk vastgoed vallen onderwijsinstellingen, kleine gemeenten, zorginstellingen, sportbedrijven, culturele ANBI’s en buurthuizen en wijkcentra. Deze vastgoedeigenaren kunnen bij het Ontzorgingsloket terecht voor gratis advies over duurzame maatregelen en de juridische kaders. Een projectfacilitator biedt hulp bij het onderzoeken van de financiële haalbaarheid, het aanvragen van vergunningen en het zoeken naar de juiste partijen voor de uitvoering. 
 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen