Submenu

Webinar Energiearmoede in de warmtetransitie

14-12-2021 118 keer bekeken 0 reacties

Begin

18-01-2022 om 09:30

Einde

18-01-2022 om 10:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op dinsdag 18 januari 2022 (9:10-10:30 uur) geeft CE Delft een webinar voor gemeenten om het onderzoek ‘Energiearmoede in de warmtetransitie’ toe te lichten.

Het webinar wordt ingeleid door Frans Rooijers, directeur van CE Delft. Projectleider en onderzoeker Katja Kruit presenteert de maatregelen die zijn onderzocht en welke het meest effectief bijdragen aan het tegengaan van energiearmoede én aan de warmtetransitie. Jasper van Commenee (gemeente Leeuwarden) licht de aanpak van de gemeente Leeuwarden om energiearmoede tegen te gaan toe.

Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen en voor discussie: op welke manieren kunnen gemeenten energiearmoede tegengaan in het kader van de warmtetransitie?

Schrijf je in

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen