Submenu

Energiefestival 2022 “Brabant staat aan”

26-01-2022 592 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-10-2022 om 09:30

Einde

20-10-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Eventlocatie 1931 in ’s-Hertogenbosch.

De energietransitie is inmiddels een onderwerp dat in het centrum van de aandacht staat. Op vele fronten is de omslag naar duurzame energie zichtbaar. Denk maar aan de ambities met betrekking tot grootschalige opwek van hernieuwbare energie, plannen met betrekking tot de warmtetransitie en de elektrificatie van vervoer en industrie. En tegelijkertijd plaatsen deze ontwikkelingen ons weer voor nieuwe uitdagingen. Hoe zorgen we dat het elektriciteitsnet in balans blijft als vraag en aanbod van elektriciteit sterk toeneemt, welke alternatieven voor aardgas zijn nu realiseerbaar? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan komen in de transitie? En hoe ziet de Brabantse burger zichzelf in al deze veranderingen en hoe ziet deze burger het energielandschap van de toekomst voor zich? 

Deze en andere vragen komen op tafel tijdens het Energiefestival. We gaan graag met jullie hierover in gesprek op 20 oktober in Eventlocatie 1931 te ’s-Hertogenbosch. Onder de noemer ‘Brabant staat aan’ kunnen jullie bijzondere sprekers en interactieve sessies verwachten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar: Energiefestival@brabant.nl.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen