Submenu

Webinar omslagpunt grootschalige batterijopslag

31-01-2022 17 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-02-2022 om 15:00

Einde

01-02-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

CE Delft heeft een onderzoek uitgevoerd naar het omslagpunt van grootschalige batterijopslag. Wanneer worden grootschalige batterijen rendabel, hoe ziet het inkomstenmodel eruit en wat kunnen ze betekenen voor de inpassing van het hernieuwbare elektriciteit? En is het zinvol batterijen met beleid te stimuleren? In het webinar gaan we in op deze vragen. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van TKI Urban Energy, Enexis en RVO. 

Programma en aanmelden

Welkom door host Ümit Duman | TKI Urban Energy.
Onderzoeksresultaten Chris Jongsma van CE Delft licht de resultaten van het onderzoek toe.
Discussie en reflectie We gaan in op vragen vanuit de deelnemers en laten experts reflecteren op de betekenis van het onderzoek voor de energietransitie.

Aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen