Submenu

Werkconferentie Topsector Energie: de schaalsprong voor de energietransitie

07-02-2022 41 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-02-2022 om 00:00

Einde

18-02-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 17 februari 2022 vindt de uitgestelde Werkconferentie Topsector Energie online plaats. Natuurlijk bieden wij u nog steeds een aantrekkelijk gemeenschappelijk programma met interessante parallelle sessies. Ze gaan over op al onze verschillende onderwerpen.

We steken met elkaar de handen uit de mouwen. Onder de titel 'de schaalsprong voor de energietransitie'. Want de energietransitie moet versnellen. Dat is geen nieuws. Innovatie is daarbij onmisbaar. Alle signalen zijn dat er een tandje bij moet. Dit ondanks de goede bedoelingen en vele afspraken.

Die sprong maken valt niet altijd mee. Soms 'spring' je in het diepe of weet je niet hoe je landt. We moeten elkaar daarbij helpen. Ook als er nog veel onzeker is. Want een succesvolle technische innovatie heeft ook een sociale, maatschappelijke, juridische en beleidsmatige innovatieve context.
Programma

In het gemeenschappelijke programma laten we onder andere voorbeelden zien van succesvolle sprongen. Uptempo! en het Hydrohub Innovation Program vertellen over hun aanpak.

Een greep uit de parallelsessies:

  • Voorlichtingssessie MOOI
  • Waterstofproductie in Nederland: welke rol speelt de maakindustrie voor elektrolyse daarin spelen?
  • Innovatietrends Energietransitie Gebouwde Omgeving
  • Burgerinitiatieven in de energietransitie – zo kan je er ook naar kijken!

Meld je aan

Meer lezen en aanmelden? Hier vind je het volledige programma en registratiepagina.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen