Submenu

Netwerkborrel Stichting Warmtenetwerk

14-02-2022 120 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-03-2022 om 16:00

Einde

09-03-2022 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Na bijna twee jaar alleen maar online events te hebben georganiseerd, staan wij weer te popelen om u in levende lijve te mogen begroeten! Daarom organiseert Stichting Warmtenetwerk op woensdag 9 maart een gezellige en informele netwerkborrel.

Netwerken, kennisdelen en bijpraten tijdens de netwerkborrel van Stichting Warmtenetwerk

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u weer eens bijpraten met branchegenoten. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom in het Anatomiegebouw in Utrecht om met ons het glas te heffen. Rond de klok van 19.00 uur ronden we de borrel af.

Tijdens deze netwerkborrel staan wij ook even stil bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de plannen voor 2022. Borrelt u ook gezellig met ons mee? 

 

Kosten en aanmelding

Deelname voor leden van Stichting Warmtenetwerk is gratis. Niet leden betalen een bedrag van € 50,- voor deelname*. 
Aanmelden kan tot en met 6 maart via de aanmeldbutton hieronder. Geef bij uw aanmelding aan of u lid of geen lid bent van Stichting Warmtenetwerk. In verband met de nu nog geldende (1,5 meter) maatregelen is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden hebben voorrang boven niet-leden. Dus meld u snel aan! 

Aanmelden

*Bij een no-show of niet tijdig afmelden (uiterlijk 1 dag voorafgaande aan het evenement) zijn wij genoodzaakt om wel deelnamekosten à €50,- aan u door te berekenen. Voor verdere voorwaarden voor deelname aan evenementen verwijzen wij u naar onze spelregels hieronder.

Bekijk hier de spelregels

 

Locatie

De netwerkborrel vindt plaats in het Anatomiegebouw in Utrecht (Bekkerstraat 141). Voor meer informatie over de locatie en de routebeschrijving en parkeren verwijzen wij u naar de routbeschrijving hieronder. U wandelt in 5 minuten naar het Anatomiegebouw vanaf parkeergarage Kruisstraat of de Grifthoek. In de straten rondom het gebouw kunt u ook betaald parkeren. De locatie is ook eenvoudig bereikbaar via openbaar vervoer. 

Routebschrijving Anatomiegebouw

 

COVID-19 maatregelen

We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen daarom om een vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs van maximaal 24 uur oud. Dit doen wij aan de hand van de CoronaCheck App. Daarnaast zouden wij het bijzonder op prijs stellen als u thuis van tevoren nog een zelftest afneemt. Als de maatregelen worden aangepast of aangescherpt, behouden wij het recht voor om de voorwaarden voor toegang aan deze netwerkborrel te wijzigen danwel het event te verplaatsen naar een andere datum.

 

Evenementen Stichting Warmtenetwerk

De komende maanden organiseert Stichting Warmtenetwerk meerdere evenementen voor haar deelnemers en branchegenoten. Zo organiseren we op 12 mei a.s. een congres met een interessant programma en boeiende sprekers. Houd daarom onze evenementenagenda in de gaten!  

Bekijk de evenementagenda

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen