Submenu

Webinar: What the WUP!?

15-02-2022 38 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-02-2022 om 19:30

Einde

28-02-2022 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe werken bewoners en gemeente samen aan een wijkuitvoeringsplan (WUP) naar aardgasvrij?

Nadat alle gemeenten vorig jaar een Transitievisie Warmte hebben opgesteld, volgen dit jaar de eerste Wijk Uitvoeringsplannen (WUPs). Hierin beschrijft de gemeente de route naar aardgasvrij voor een specifieke wijk. Maar wie heeft de pen vast?  Als bewoners gaat dit over jouw eigen wijk en woning. Hoe kan je als bewoners invloed uitoefenen op het proces en de uitkomst?

Dit webinar is bedoeld voor bewonersinitiatieven. We geven tips over hoe je als bewoners een rol kan pakken in het schrijfproces van zo’n uitvoeringsplan. We lichten toe waar de WUP vandaan komt en wat het is en laten ook enkele praktijkvoorbeelden aan het woord.

Ben je aan de slag in je wijk? Of wil je aan de slag? Meld je dan aan voor dit webinar!

Ik wil mij aanmelden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen