Submenu

Evenement HIER opgewekt

15-02-2022 169 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-03-2022 om 09:30

Einde

30-03-2022 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Al jaren werken we samen met elkaar aan een toekomst van lokale duurzame energie. Eentje waarin we lokaal onze stroom opwekken, lokale warmtebronnen benutten, en burgers samen aan de knoppen draaien.

Laten we nu doorzetten. Samenwerken is daarbij cruciaal, dus we hebben iedereen nodig: bewonersinitiatieven, energiecoöperaties, gemeenten, projectontwikkelaars, netbeheerders. Samen maken we lokale energie voor iedereen het nieuwe normaal!

 

Programma

Inloop is vanaf 9.00 uur. Om 09.30 uur beginnen we de dag met een feestelijke start, gevolgd door twee sessierondes. Na de de lunch vindt het plenaire programma plaats, gevolgd door nog een sessieronde. We sluiten af met een borrel en eindigen om 18.00 uur. 

Ik wil mij aanmelden

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen