Submenu

De hele organisatie elektrisch laten rijden; hoe dan?

08-03-2022 278 keer bekeken 0 reacties

Begin

11-05-2022 om 09:30

Einde

11-05-2022 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Parallelweg Oost 35, Valkenswaard

Deze rondetafel gaat niet over regels. Wel over hoe je elektrificatie slim en verstandig aanpakt, hoe je er geld mee verdient en hoe je je medewerkers tevreden houdt. En dat allemaal rondom het centrale thema: laden van elektrische auto’s.

Wat kun je verwachten?

Met als centrale case Scholt Energy organiseren het Brabant Mobiliteitsnetwerk een rondetafelsessie over het thema elektrificatie in mobiliteit. Deze rondetafel gaat in op een aantal actuele thema’s rondom elektrificatie met als zwaartepunt de uitdagingen rondom laden:

  • Voorkomen desinvesteringen (laadinfrastructuur)
  • Gratis rijden (zonnepanelen)
  • Voorkomen van hoge kosten en lange wachttijden (Slim Laden)
  • Alles op z’n tijd (beleid m.b.t. de invoer van elektrisch rijden)
  • Kosten besparen (wáár laden)
  • Tevreden medewerkers (de kern vertellen: vaak onbekend en positief)
  • Wat kost dat (Total Cost of Ownership)
  • Geen eenheidsworst (elke situatie is anders)

Meld je direct aan

Een onderling gesprek met werkgevers en experts

Tijdens deze rondetafel bespreken ervaringsdeskundige Sander Drissen (Scholt Energy) en Rene Bastiaans (Stichting E-PACT) de stappen die je kunt zetten op het gebied van elektrificatie. Laat je inspireren door experts en ander organisaties en deel je eigen ervaringen. In een open gesprek geven we vorm aan de sessie doormiddel van praktijkervaringen en vraagstukken van deelnemers. Er is dan ook volop ruimte voor jouw vragen en specifieke uitdagingen. De rondetafel staat onder leiding van gespreksleider Stijn van den Broek (communitymanager bij het Brabant Mobiliteitsnetwerk).

Waarom dit zeker iets voor jou is?

De rondetafel is speciaal voor organisaties met een ambitie op het gebied van elektrificatie. Organisaties die mogelijk nog zoekende zijn naar richting of kennis. De rondetafel is met name interessant voor managers en medewerkers met een rol in Facilities, HR of het primaire proces, maar in ieder geval betrokken bij de ontwikkeling van mobiliteit en laadinfra.

Programma

09.30 uur          Ontvangst bij Scholt Energy met een kop koffie/thee

10.00 uur          Start rondetafel

12.00 uur          Einde rondetafel en start facultatieve korte rondleiding Scholt Energy

12.30 uur          Einde programma

Neem gratis deel aan de rondetafel

Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Deze rondetafel vindt plaats op locatie bij Scholt Energy in Valkenswaard. Mocht dit niet mogelijk zijn in verband met coronamaatregelen, dan maken we er een digitale rondetafel van. Hierover informeren we je uiteraard tijdig. Wil je na de rondetafel een volgende stap zetten? Maak dan gebruik van de EV & Laadinfra Scan, waarmee je advies op maat krijgt.

Initiatief en organisatie

Het Brabant Mobiliteitsnetwerk organiseert deze rondetafel in samenwerking met Stichting E-PACT en Scholt Energy (deelnemer aan de Brabant Rijdt Elektrisch-coalitie). Geen van betrokken partijen beoogd een commercieel doel.

Praktische info

Datum: woensdag 11 mei 2022
Tijd: 09:30-12:30 uur
Locatie: Scholt Energy
Adres: Parallelweg Oost 35, 5555 XA Valkenswaard

Meld je direct aan

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen