Submenu

Masterclass ‘Regie op de ontwikkeling van warmtenetten’

15-03-2022 80 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-03-2022 om 15:00

Einde

29-03-2022 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Campus Werkspoor Utrecht

Als blijkt dat een warmtenet een goede kans maakt om gebouwen aardgasvrij te verwarmen, begint het nemen van de regie op de ontwikkeling ervan. Hoe neem je als gemeente de regie op alle verschillende elementen, zoals techniek, afnemers en exploitatie-organisatie?

Als gemeente kun je de realisatie van een warmtenet over laten aan een marktpartij, of doe je dit in samenwerking. Daarbij wil je invloed op de gebouwen die worden aangesloten en de bewoners verzekeren van een goede prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Dat kan een flinke uitdaging zijn.

Programma

In deze masterclass loodst Ewald Slingerland jou als gemeente door dit proces: van het vaststellen van het optimale gebied tot het in kaart brengen van de financieringsbehoefte en het doorlopen van een marktconsultatie en aanbesteding. Aan de hand van een concrete casus komen verschillende onderwerpen aan de orde: het meekrijgen van de organisatie, het bepalen van randvoorwaarden, de aanbestedingsprocedure en meer.

Ben je erbij?

Deze masterclass vindt plaats op dinsdag 29 maart 2022 van 15.00 uur tot 16.30 uur op Campus Werkspoor in Utrecht. Je bent welkom vanaf 14.30 uur. Aansluitend is er een borrel tot 17.30 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via dit formulier.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen