Submenu

Masterclass Woningcorporaties: versneld van aardgas af

15-03-2022 209 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-04-2022 om 09:30

Einde

12-04-2022 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Als woningcorporatie sta je voor de uitdaging om voor 2050 al je woningen te verduurzamen. Een flinke klus, waarbij je nú al het verschil kan maken. In deze masterclass gaan we in op de rol van woningcorporaties in de warmtetransitie én ga je het gesprek aan met andere woningcorporaties.

In deze masterclass vertelt Marit Béguin samen met gastsprekers Mark Peterse (Portaal), Laurens Muilwijk (Oost Flevoland Woondiensten), Ewald Slingerland (Greenvis) en Myrthe Stijns (Stadgenoot) over:

  • Het speelveld in kaart
  • Duurzame warmte op portefeuilleniveau (Portaal)
  • Warmteoplossingen op complexniveau (OFW en Greenvis)
  • Participatie in de warmtetransitie (Stadgenoot)
  • Samenwerken aan de warmtetransitie: corporaties en gemeenten
  • Afsluiting en borrel

 

Ben je erbij?

Deze masterclass vindt plaats op 12 april 2022 van 9.30 uur tot 12.30 uur op Campus Werkspoor in Utrecht. Inloop is mogelijk vanaf 9.00 uur.

En neem je je collega van de gemeente mee? Je mag deze uitnodiging doorsturen aan je contactpersoon bij de gemeente(n) waar de woningen van je corporatie staan. Dan kunnen we met elkaar in gesprek over hoe corporaties en gemeenten samen de warmtetransitie kunnen versnellen.

Ik wil mij aanmelden

 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen