Submenu

Congres Warmtenetwerk 2022

21-03-2022 104 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-05-2022 om 13:30

Einde

12-05-2022 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Save the Date: De nieuwe datum van het Warmtenetwerk Congres is bekend! Wij hopen u dan weer live te kunnen ontmoeten, en wel in het Chassé Theater in Breda, met een interessant programma en dito sprekers. Tijdens het evenement is er voldoende mogelijkheid om te netwerken.

De transitie naar aardgasvrij verloopt niet zonder slag of stoot. Uit de proeftuinen komen geluiden naar voren dat er knelpunten zijn met betrekking tot betaalbaarheid en bewonersparticipatie. Door recente ontwikkelingen rijzen er dan ook twijfels over de haalbaarheid van de energietransitie. Terwijl andere mensen de stijgende gas- en elektriciteitsprijzen als een stimulans zien om heel snel te verduurzamen. Daarnaast ligt energiearmoede op de loer als mensen hun energierekening niet meer kunnen betalen door stijgende gasprijzen of hogere energielasten door verduurzaming. Tijdens deze middag hebben we een aantal interessante sprekers op het podium staan.

Bekijk het programma

Meldt u hier aan

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen