Submenu

Duurzaamheidsspreekuur maatschappelijk vastgoed

24-03-2022 456 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-04-2022 om 15:00

Einde

14-04-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Postelein 2, Oisterwijk

Ons maatschappelijk vastgoed kan en moet duurzamer. Maar hoe pak je dat aan? Op 14 april organiseren we een een duurzaamheidsspreekuur voor eigenaren van maatschappelijk vastgoed. Kom langs en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met verduurzaming.

Waar begin ik met verduurzamen? Hoe kan ik dit financieren? Zijn deze vragen herkenbaar? Kom 14 april naar Basisschool de Nieuwe Linde voor hét Duurzaamheidsspreekuur voor eigenaren en beheerders van maatschappelijk vastgoed. Tijdens dit spreekuur kun je één op één in gesprek met onze duurzaamheidscoaches. Stel je vragen en deel je duurzame ambities. De coaches denken mee met jouw specifieke situatie en bepalen samen met jou hoe we jouw organisatie het beste verder kunnen helpen.  

Programma 

15:00     Welkomstwoord 
15:10     Duurzaamheidsspreekuur voor eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed.
15:45     Afronding
16:00     Sluiting  

Aanmelden

We horen graag of je komt zodat we zeker weten dat er genoeg coaches zijn om jouw vraag te beantwoorden. Meld je daarom aan voor het spreekuur.

Ik wil mij aanmelden

Dit Duurzaamheidsspreekuur is speciaal voor maatschappelijk vastgoedeigenaren die meer willen weten over het verduurzamen van hun gebouwen en het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed. Onder maatschappelijk vastgoed verstaan wij onderwijsinstellingen, gebouwen van kleine gemeenten (tot 25.000 inwoners), zorginstellingen, sportbedrijven, culturele ANBI’s en buurthuizen & wijkcentra.

Ontdek meer over het Ontzorgingsloket Maatschappelijk Vastgoed 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen