Submenu

Webinar: Toepassing van bodemenergie in uw gemeente

04-04-2022 94 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-04-2022 om 13:00

Einde

19-04-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De provincie Overijssel en het Gebruikersplatform Bodemenergie organiseren een webinar met informatie over het optimaliseren van bodemenergiesystemen in gemeentes.

Tijdens dit online event gaan de sprekers vooral in op het perspectief  dat de klimaatinstallatie met koude- en Warmteopslag in de bodem biedt voor verduurzaming en de rol die goed beheer daarin vervult.

Het webinar is met name bedoeld om medewerkers van gemeenten te informeren over enerzijds de kansen die bodemenergie biedt, maar anderzijds ook over de randvoorwaarden die men in de gaten moet houden. Naast gemeenteambtenaren is het webinar ook uitermate geschikt voor marktpartijen die een WKO-systeem willen (laten) aanleggen en voor adviseurs en technici die meer willen weten over deze techniek.

Meld je aan

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen