Submenu

Nationaal Symposium Bodemenergie

04-04-2022 89 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-05-2022 om 12:30

Einde

19-05-2022 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Archimedeslaan 10, Utrecht (a.s.r. Nederland)

Het Gebruikersplatform Bodemenergie organiseert op 19 mei 2022 het Nationaal Symposium Bodemenergie. Dit kennisevent vindt plaats in het hoofdkantoor van a.s.r. Nederland in Utrecht. Deelname aan dit populaire kennisevent voor eindgebruikers van bodemenergiesystemen is gratis.

Dagvoorzitter Henk van Zoelen praat het programma van het symposium aan elkaar. Een belangrijk onderdeel tijdens het symposium is de bekendmaking van de winnaar van de WKO Duurzaamheid Award 2021. Meteoroloog Peter Kuipers Munneke is dit jaar de gastspreker maar hij reikt ook de prestigieuze prijs uit.

 

Verduurzamingsmaatregelen a.s.r.

Na de uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award, vertelt Adri Meijdam, specialist MVO bij a.s.r. Nederland, over de inspanningen van a.s.r. om het hoofdkantoor te laten voldoen aan de eisen in het Klimaatakkoord van Parijs. Meijdam, die in 2019 de winnaar was van de WKO Duurzaamheid Award, zet zich naast zijn verduurzamingswerkzaamheden voor het hoofdkantoor van a.s.r. Nederland ook al jaren in voor een intensieve samenwerking onder WKO-gebruikers. Die samenwerking richt zich op een integrale verduurzaming van de gebouwde omgeving met behulp van bodemenergie.

 

Kennissessies

De bezoekers van het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie kunnen verder van 15.00 uur tot 16.30 uur deelnemen aan drie kennissessies. In totaal organiseert het Gebruikersplatform tijdens het evenement negen kennissessies, verdeeld over drie zalen. De drie ‘lezingen-routes’ hebben elk een eigen thema. De drie thema’s dit jaar zijn: ‘Innovaties in bodemenergie’, ‘Optimalisatie van WKO-systemen’, ‘Toepassing van bodemenergie in transitievisie warmte’. Elke sessie duurt ongeveer 25 minuten duren, waarbij de presentaties ongeveer 15 minuten duren. Vervolgens hebben deelnemers ongeveer 10 minuten om vragen te stellen aan de sprekers. Het symposium wordt afgesloten met een netwerkborrel en een rondleiding langs de WKO-installatie van het hoofdkantoor van a.s.r. Nederland.

Bekijk het programma

 

Aanmelden

Deelname aan het symposium is gratis, maar bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden. 

Ik wil mij aanmelden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen