Submenu

Themamiddag ‘Duurzaamheid Dendert Door!’

04-04-2022 47 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-04-2022 om 13:30

Einde

07-04-2022 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Leerparkpromenade 50, Dordrecht (Duurzaamheidsfabriek Dordrecht)

Branchevereniging Bodemenergie organiseert deze bijeenkomst, die deze keer als thema heeft: ‘Duurzaamheid Dendert Door!’.

Onder de deskundige leiding van dagvoorzitter Kevin van den Berg wordt tijdens de Themamiddag ingegaan op de stand van zaken en te verwachte ontwikkelingen m.b.t. het klimaatakkoord, de warmtetransitie en gaan zij met ú in gesprek.

 

Van beleid naar opschalen in de praktijk

Verder gaan zij dieper in op het beleid, de beeldvorming en de uitdagingen die er liggen voor onze sector. En omdat het tijdstip van opschalen nu aangebroken is om de warmtetransitie te doen slagen, gaan zij ook in op het belang van innovatieve concepten en het zoeken van verbinding. Als uitsmijter wordt er een inspirerend praktijkvoorbeeld gepresenteerd.

Kortom: na deze middag keert u weer helemaal up-to-date, geïnspireerd en vol nieuwe energie huiswaarts!

Bekijk het programma

Ik wil mij aanmelden

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen