Submenu

NAT festival: Aquathermie stroomt door!

04-04-2022 84 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-05-2022 om 10:00

Einde

12-05-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Een aantrekkelijk programma met de nieuwste inzichten en verhalen uit de aquathermiepraktijk, de opbrengst van de Green Deal Aquathermie (2019-2021) en nieuws over hoe NAT de komende jaren door zal gaan.

Fysiek én online 

Het NAT festival is fysiek én online, van 10.00 tot 17.00 uur. Een beperkt aantal deelnemers kan fysiek aanwezig zijn in het LEF Future Center bij Rijkswaterstaat in Utrecht. Bij uw aanmelding geeft u aan wat uw voorkeur heeft.

Bekijk het programma

 

Aanmelden

Het NAT festival is alleen toegankelijk als u zich vooraf aanmeldt. Dat geldt ook voor online deelname. Aanmelden voor het congres kan tot en met 2 mei. Als de belangstelling voor fysieke aanwezigheid bij het LEF center te groot is, verwijzen we naar online deelname. We laten dit op tijd weten.

Ik wil mij aanmelden
 

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Over Energiewerkplaats Brabant

De energiewerkplaats is een platform voor professionals betrokken bij de energietransitie in Noord-Brabant. Niet alleen op provinciaal niveau, maar ook op regionaal en lokaal niveau. Een platform om samen te werken, elkaar te vinden en van elkaar te leren.

 Volg ons op LinkedIn
 Inschrijven nieuwsbrief

 
Cookie-instellingen